Het nuttige met het aangename combineren!

 

Bedrijfsuitje, teambuilding en maatwerktraining in één

 

Javea ligt in het meest oostelijke deel van het vaste land van Spanje In de provincie Alicante in de autonome regio Valencia. De plaats ligt beschut tussen een aantal kapen aan de Middellandse Zee. Het historische centrum van de stad stamt uit de late middeleeuwen.


De plaats Javea is net als de rest van de streek zonovergoten met warme droge zomers en milde vrij droge winters. Men spreekt hier van een mediterraan of Middellandse Zee klimaat.

Het weer is samen met de prachtige omgeving de grootste reden om in Javea een training met buitenactiviteiten te organiseren. In de wintermaanden loopt de temperatuur toch nog regelmatig op tot twintig graden en in de zomer is het vaak aangenaam warm met temperaturen rond de 30 graden en meestal een heerlijk briesje van zee. Storm is zeer zeldzaam in Javea en ook extreem hoge temperaturen (rond de 40 graden) worden hier zelden gemeten. Outdooractiviteiten in overvloed: golfen, suppen, paardrijden, wandelen, klimmen, fietsen, zwemmen, zeilen, fotografie, yoga op het strand etc.
Maar wat te denken aan een combinatie van het bezoeken van Valencia met daarna of ervoor teambuildingsactiviteiten of een andere training waar uw bedrijf of afdeling behoefte aan heeft?

Neem vrijblijvend met Japara contact op om de vele mogelijkheden hiervan te bespreken. Samen kijken we dan hoe wij uw bedrijf een onvergetelijke, leuke en leerzame ervaring kunnen aanbieden.

 

    

 Duur, data en locatie

  • De training met mogelijkheden outdoor programma bestaat uit een arrangement van een in overleg vast te stellen aantal dagen in Javea/Spanje. Facultatief kunt u dit combineren met een Citytrip in bijvoorbeeld Valencia, Alicante of Denia.
  • De duur, activiteiten, inhoud
  • en data voor de training worden in overleg bepaald.
  • Locatie Costa Blanca, Javea, Spanje.

 

In sommige situaties kunt u de btw die wij in rekening brengen terugvorderen. Daarom bieden we voor degenen die btw kunnen terugvorderen de opleiding/training btw-vrijgesteld aan.

 Dit geldt als:


  • uw bedrijf werkzaam is in de medische, sociale of culturele sector
  • u werkgever in de bank- of verzekeringsbranche
 bent
  • u werkgever in een overheidsinstelling bent

 

  • 
In veel gevallen zijn kosten voor scholing aftrekbaar van de belasting. Voor zowel werkgever als voor particulieren kan dit een flinke korting op een training opleveren. Veel van de trainingen en opleidingen van Japara komen hiervoor in aanmerking. De exacte regels hiervoor kunnen elk jaar veranderen, maar op www.belastingdienst.nl treft u de meest relevante informatie aan. Daarnaast kan de afdeling HR binnen uw bedrijf u verder helpen.


Prijs
De trainingsprijs is afhankelijk van het vastgestelde programma.

Locatie

naar de locatie.


  van toepassing.